Huolletut pienkoneet: www.konesilta.fi Huolletut maansiirtokoneet: www.koneselka.fi Kone- ja erikoiskuljetukset: www.erikoiskuljetuskyllonen.fi
Koneselkä Oy | Huolletut maansiirtokoneet
Etusivu
Vaihtokoneet
 ja varusteet 
Kuljetukset
Huoltopalvelu
Yhteystiedot
Huolletut maansiirtokoneet keskeltä Suomea!

Kärsämäellä tavattiin Konepäivillä!

24.4.2018

Yksi varma kevään merkki on Kärsämäen Konepäivät. Tänä vuonna Koneselkä Oy:n ja Konesilta Oy:n konepäiviä vietettiin lauantaina 21.4.2018.

Totuttuun tapaan Kärsämäen Konepäivillä oli menoa ja meininkiä. Esittelyssä oli Koneselän ja Konesillan laaja vaihtokonevalikoima ja kauppoja käteltiinkin useampia. Vuoden alusta Konesilta Oy:n tuotevalikoimaan tulleet Kubotan koneet olivat myös esittelyssä ja koeajattevina päivillä.

Oman valikoiman lisäksi mukana oli yli 30 näytteilleasettajaa, joiden myötä paikalla oli asiantuntijoita useasta eri sidosryhmästä. Päivän vauhdikkaasta osuudesta vastasivat freestylemotorcrossaajat sekä paikan päällä järjestetty huutokauppa, jossa huudettavana oli maanrakennuskoneita ilman pohjahintoja. Lisäksi paikan päällä pääsi testaamaan taitoja niin minikonekilpailussa kuin kaivinkone simulaattorillakin. Ja mitä olisi konepäivät ilman maistuvia tarjoiluja ja iloisia konepäiväkävijöitä!

 

Takaisin

Till Salu
For Sale
?/? ???????